Tess Paulsen


Tess har varit med i ett stort antal tv-serier och filmer. Du har säkert sett henne i Beck, Rederiet, Kenny Starfighter eller Gustavsson 3tr.

Hon har varit verksam på bl.a. Malmö Stadsteater och Riksteatern samt i Stockholm på Stadsteatern, Teater Giljotin, Pocketteatern och Boulevardteatern.

Hon har också medverkat i flera pjäser på radioteatern och har arbetat som regissör på bl.a. POCKETteatern, Astrid Lindgrens Värld och på Bergmanveckan på Fårö.

Tess har sedan 20 år även arbetat med utbildningar för organisationer , kommuner och landsting med hjälp av interaktiv teater, rollspelsträning och presentationsteknik. Hon bor på västkusten men arbetar i hela landet.

Tillsammans med Åsa Karlin driver hon Besatta Teatern som producerar egna pjäser om historiska kvinnor i nutidsperspektiv på ett humoristiskt sätt, med sång och musik. Just nu har de ett flertal föreställningar på turné. Du kan läsa mer om "Svar till: Du & Jag?", "Skandal", ”Kärlekens ljuva plåga” och "I stånd till allt" via teaterns hemsida:

www.besattateatern.se

Länk till C.V. >>>>>

Kontaktuppgifter:

Tess Paulsen

0709459492

tess[at]paulsen.se